CZURDA Szőlőskertje Győrszemerén
A szőlő lösz- és mészkőtalajban növekszik a fiatal szőlőültetvényeken. Szőlészetünk kezdeti, mindössze 0.4 ha mérete mára 1.1 hektárra bővült. A Cseri család készíti úgy, ahogy Henrik megálmodta – jól, nagyon jól. (S ezt már az eladások is igazolják.)
Borunkat nem nevezzük bio-nak, mert csak minimális mennyiségű növényvédő szert használunk, ám csak olyanokat, amelyek megfelelnek a bio-tanusítvány megszerzéséhez. A CZURDA RIESLING meggyőződésünk szerint természetes és fenntartható módon készül, tiszteletben tartva a környezetet és a klímát. Kézi munkát alkalmazunk, ahol csak lehetséges és érdemes.
Szeretnél indulóköltségek nélkül webáruházat nálunk és bekerülni hazánk fair trade alapú boros online közösségébe?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!