Pintér Zsolt – WineGroup

Sales / Marketing

Tősgyökeres balatoniként már gyerekkoromban megtanultam tisztelni a természetet és a szőlőt, ami a mai napig fontos része az életemnek. A bor szívügyem és szeretném megismertetni borvidékeink, hazánk szépségét minél több borkedvelővel.
“Egy leányka és egy pohár bor meggyógyítanak minden nélkülözést, s ki nem iszik s nem csókol, az annyi mintha halott lenne.” – Johann Wolfgang von Goethe

Fellegi István – WineGroup

Futurion ügyvezető

Szeretem a bort, kedvelem a borász közeget. Tisztelem a borászokat azért az áldozatos munkáért, amit évről-évre beletesznek. Informatikusként, informatikai cég vezetőjeként kerestem a módját, hogy én is hozzá tudjak járulni a magyar borász ágazat sikereihez, a magyar borkultúra fejlesztéséhez.

Liszai László – WineGroup

Futurion alapító-tulajdonos

A Futurion informatikai cég alapító-tulajdonosa vagyok – start up terminológiával élve – a „hustler” a csapatban. 25 éve dolgozom az informatika világában, de az életemet szeretem a nem virtuális térben élni. A bor számomra ennek a szimbóluma: egy egészséges, boldog, vidám életé. Amikor felismertem, hogy számomra ez a két legfontosabb dolog, adta magát a gondolat, hogy miért is ne kapcsolhatnám össze a kettőt?

Windisch Károly – WineGroup

Fejlesztési csoport vezető

2012-től vagyok a fejlesztési csapat része, ezen belül 2016 óta foglalkozom borászati szakmához kapcsolódó informatikai fejlesztésekkel.
Az elmúlt évek során lehetőségem nyílt belelátni a borász mesterség titkaiba is.
Ezeket szem előtt tartva tudunk a srácokkal a legújabb informatikai technológiák felhasználásával alkalmazásokat fejleszteni.