Jó lehetőségnek találtuk ezen a felületen elindítani a pince online borértékesítését, hiszen az egyeztetések során bebizonyosodott, hogy egyeznek az elképzelések.
read more

Laurent ComasBirtokigazgató, Pajzos Tokaj

Be kell látnunk, hogy ez az év most nem a személyes találkozásokról szól, de itt a remek lehetőség, hogy bárki az otthonába rendelje a Villa Tolnay borokat – most így tudunk együtt lenni.
read more

Nagy LászlóBorász, Villa Tolnay

Fontosnak tartjuk, hogy miközben kölcsönös üzleti érdek van a két fél között, a partnerek jól érzik magukat az együttműködés során. Bátran tudjuk ajánlani a WineGroup-pal a közös munkát a hasonló elképzeléssel rendelkező pincéknek!
read more

Szappanos ZsoltBorász, Ozora Wine & Spirits

Figyeltem a WineGroup működését, és láttam, hogy jó tartalmak készülnek, amit mi is szívesen megmutatnánk a felhasználóinknak, így született egy megállapodás közöttünk, hogy a magyar nyelvű felületen ők fogják szolgáltatni a magyar borturizmussal, magyar borokkal kapcsolatos anyagokat. Van érdeklődés és kereslet a magyar borok iránt, ezért az is volt fontos, hogy a WineGroup boros webshoppal is rendelkezik.
read more

Thomas_Emmerlinf_guide_me
Thomas EmmerlingGuide Me CEO

Zsoltot még az egyetemről ismerem Veszprémből, aztán idővel mindketten borokkal kezdtünk el foglalkozni, és azóta is követjük egymás útját. Az egyik legjobb borral foglalkozó szakembernek tartom, nagyon átlátja a boros világban történő dolgokat, jó meglátásai vannak, és jó kapcsolatai, szinte mindenkit ismer.
150 éve még Balatonudvariban nagyon sokan éltek a szőlőből. Mára nagyjából mi vagyunk az egyetlen nevesíthető pince itt, és a környéken is több olyan település van, ahol nem tudunk megnevezni egy pincét sem. Mi hiszünk abban, hogy a tevékenységünk fontos a falunak, a borrégiónak, a Balatonnak, és így közvetve az országnak is. De azt szeretnénk csinálni, amihez értünk, és örülünk, hogy lesz egy profi webshop, ami kezelni fogja az eddig felmerült problémákat, és leveszi a legmacerásabb feladatokat a vállunkról.
read more

Sümegi Gábor – Skrabski Pince
Sümegi GáborSkrabski Pince

Csupa móka – akarom mondani munka – és kacagás! Mindig gördülékeny velük az együttműködés, akár a kerékpárjaik, melyekkel körbetekerték borvidékünket. Profi a csapat, sőt, jófejek is! Biztos vagyok benne, hogy a jövőben még kereszteződnek útjaink.
read more

Tancsó Attila
Tancsó AttilaVillányi Borvidék marketing manager