A HOLDVÖLGY borok készítésénél minden évben a tökéletességre törekszünk. A cél, hogy minden nap egy kicsit jobbak legyünk, mint az előtte való nap voltunk. Úgy gondolom ez a hozzáállás segít bennünket napról-napra jobban kiaknázni a Mádi történelmi dűlők, a 6 Tokaji szőlőfajta, és az adott évjáratban rejlő lehetőségeket. Mindig azokat a partnereket keressük, akik saját területükön hasonlóan gondolkodnak mint mi! A Kóstolóm csapata elegánsan ötvözi a tradicionális értékeket az aktuális trendekkel, mindemellett vendégközpontú, és egyben szakmailag hiteles szereplője a magyar boréletnek. Büszkék vagyunk, hogy mi is a partnereik között lehetünk!
tovább olvasom

Jójárt Gergő
Jójárt GergőHoldvölgy pincészet

Zsolttal együtt dolgozni egyszerű és nagyszerű. Mindig új, innovatív ötletei vannak, úgy gondolom jó hatással van a hazai borszakmára, és sokat fogunk fejlődni az olyan események által, amelyeket ő is szervez. Kiemelkedőnek tartom a Kóstolom borbár elgondolását és kivitelezését is egyaránt.
tovább olvasom

Piskor Fanni
Piskor FanniJuliet Victor

Csupa móka – akarom mondani munka – és kacagás! Mindig gördülékeny velük az együttműködés, akár a kerékpárjaik, melyekkel körbetekerték borvidékünket. Profi a csapat, sőt, jófejek is! Biztos vagyok benne, hogy a jövőben még kereszteződnek útjaink.
tovább olvasom

Tancsó Attila
Tancsó AttilaVillányi Borvidék marketing manager

Zsoltot még az egyetemről ismerem Veszprémből, aztán idővel mindketten borokkal kezdtünk el foglalkozni, és azóta is követjük egymás útját. Az egyik legjobb borral foglalkozó szakembernek tartom, nagyon átlátja a boros világban történő dolgokat, jó meglátásai vannak, és jó kapcsolatai, szinte mindenkit ismer.
150 éve még Balatonudvariban nagyon sokan éltek a szőlőből. Mára nagyjából mi vagyunk az egyetlen nevesíthető pince itt, és a környéken is több olyan település van, ahol nem tudunk megnevezni egy pincét sem. Mi hiszünk abban, hogy a tevékenységünk fontos a falunak, a borrégiónak, a Balatonnak, és így közvetve az országnak is. De azt szeretnénk csinálni, amihez értünk, és örülünk, hogy lesz egy profi webshop, ami kezelni fogja az eddig felmerült problémákat, és leveszi a legmacerásabb feladatokat a vállunkról.
tovább olvasom

Sümegi Gábor – Skrabski Pince
Sümegi GáborSkrabski Pince