Ambrus Mátyás

Jó értékesítőnek azt mondják, aki a vevő fejével tud gondolkozni. Kezdő borászként ismerem a termelői problémákat, a WineGroup projekt ismerőjeként tudom ezekre a megoldást. Értékesítőként csak el kell mondanom mindezeket.

Pintér Zsolt

Sales / Marketing

Tősgyökeres balatoniként már gyerekkoromban megtanultam tisztelni a természetet és a szőlőt, ami a mai napig fontos része az életemnek. A bor szívügyem és szeretném megismertetni borvidékeink, hazánk szépségét minél több borkedvelővel.
“Egy leányka és egy pohár bor meggyógyítanak minden nélkülözést, s ki nem iszik s nem csókol, az annyi mintha halott lenne.” – Johann Wolfgang von Goethe

Fellegi István

Futurion ügyvezető

Szeretem a bort, kedvelem a borász közeget. Tisztelem a borászokat azért az áldozatos munkáért, amit évről-évre beletesznek. Informatikusként, informatikai cég vezetőjeként kerestem a módját, hogy én is hozzá tudjak járulni a magyar borász ágazat sikereihez, a magyar borkultúra fejlesztéséhez.

Liszai László

Futurion alapító-tulajdonos

A Futurion informatikai cég alapító-tulajdonosa vagyok – start up terminológiával élve – a „hustler” a csapatban. 25 éve dolgozom az informatika világában, de az életemet szeretem a nem virtuális térben élni. A bor számomra ennek a szimbóluma: egy egészséges, boldog, vidám életé. Amikor felismertem, hogy számomra ez a két legfontosabb dolog, adta magát a gondolat, hogy miért is ne kapcsolhatnám össze a kettőt?

szego-fruzsina-winegroup-marketing-1000×1000

2020 márciusában csatlakoztam a Kóstolom csapatához, hogy social media, illetve marketing fronton segítsem a Borbár, illetve a WineGroup projekt kommunikációját. A bor és a gasztronómia évek óta a mindennapjaim része: kóstolók, borbárok, kiruccanások a magyar borvidékekre, interjúk, vacsorák.

U.i.: szeretem a narancsbort.

Windisch Károly

Fejlesztési csoport vezető

2012-től vagyok a fejlesztési csapat része, ezen belül 2016 óta foglalkozom borászati szakmához kapcsolódó informatikai fejlesztésekkel.
Az elmúlt évek során lehetőségem nyílt belelátni a borász mesterség titkaiba is.
Ezeket szem előtt tartva tudunk a srácokkal a legújabb informatikai technológiák felhasználásával alkalmazásokat fejleszteni.

Csiszár Zita

Projekt koordinátor

A WineGroup csapat legfrissebb tagjaként a projektben felmerülő hézagok betöltésért felelek, mint koordinátor. Igyekszem mindenkinek a keze alá dolgozni és proaktívan erősíteni a csapatot. Több hasonló projektben vettem már részt, de sehol nem találkoztam ennyire erős és összetartó szakmai csapattal. Ez egy igazi szerelemprojekt.

Humayer Dávid

Az a célom és a feladatom, hogy minél több borászatnak segítsek a saját termelői webshop létrehozásában. Ehhez a borvidékeket fogom járni, ami valljuk be nem a legrosszabb munka a világon. A Tokaji Aszú az örök kedvencem, de azért egy lakatlan szigetre a Yerba Mate Teámat is magammal vinném.