vline

24 órán belül saját webáruház!

Értékesíts közvetlenül a fogyasztóidnak, légy része Magyarország legnagyobb online boros közösségének, a WineGroup-nak!

Fair trade és innováció a magyar borkereskedelemben!
Vágj bele az online értékesítésbe, azonnali előnyökkel és teljeskörű támogatással!

Legyen saját, profi webshopod akár 24 óra alatt, induló költségek nélkül. Értékesíts közvetlenül a fogyasztóidnak.

Minden terhet leveszünk a válladról, a webshop automatikusan számláz, a szállítás biztonságos, a fizetés pedig online bankkártyával is lehetséges.

A dizájn és a fejlesztés is a mi feladatunk, nincs más dolgod, mint kihasználni a testre szabott webshopodban rejlő lehetőségeket.

Lépj be az online borpiacra most!


A webshopod elindítása semmilyen költséggel nem jár!

Lefejlesztett, kész webshopot kapsz, amit a saját arculatodra formálhatsz néhány kattintással

A Kóstolom csapat segít a képi-, videóanyagok elkészítésében, palackfotózásban


A regisztrációtól számított 24 órán belül már használhatod is!

Közvetlen értékesítés = nagyobb haszonkulcs

Központilag kezeljük a készletnyilvántartásodat


Házhozszállítást, automata számlázást, bankkártyás fizetési lehetőséget biztosítunk

Profi informatikai háttér (Futurion)

Stabil és biztonságos működés


Segítünk, hogy webshopod elöl szerepeljen az online keresési listákban

5 ok, amiért Neked is megéri, hogy WineGroup webáruházad legyen

A WineGroup webáruház kifejezetten borászoknak, bortermelőknek készült megoldás.
Olvass tovább és tud meg miért gondoljuk azt, hogy a csatlakozás lesz a legjobb döntésed!

Gyors és könnyen használható webshopot kapsz, ami folyamatosan új funkciókkal bővül.

Gyors belépés az online borpiacra

A WineGroup ökoszisztéma tagjaként, ha saját webshopod van, nem kell fejlesztened, nem kell a nulláról felhúznod egy weboldalt. Nem kell fejlesztőt keresgélned, akinek általában hetekbe és több százezer forintba kerül, amíg egy használható webshopot elindít.

Kézhez kapsz egy olyan weboldalt, ami integrált online bankkártyás fizetés lehetőséggel rendelkezik, beépített számlázó rendszerrel és olyan szállítási folyamattal, amit addig egyszerűsítettünk, ameddig csak lehetett.

 

Szeretnék belépni

Design? Nem Neked kell kitalálni!

Tudjuk, hogy sokszor a termelő nem tudja milyen a jó dizájn, vagy mi állna jól a borászatának, hiszen nem is ez a feladata és nem is erre kell vesztegetnie a drága idejét. Éppen ezért mi egy, a borászat alapszínéhez passzoló, letisztult, könnyen olvasható és kifejezetten felhasználóbarát webshop felületet hoztunk létre. A logód és a borászatot meghatározó képek, mind szerepelhetnek az oldaladon. Így néhány kattintással, egy modern, letisztult, designt alakíthatsz ki, ami közben tükrözi az egyediségedet is.

 

Szeretnék egy jó dizájnt

Letisztult, jó minőségű, profi webdesign, ami vonzza a felhasználókat.

Mobilbarát, reszponzív weboldal a mobilos felhasználói élményért.

Mobil optimalizált felület

A reszponzív megjelenés ma már kötelezően elvárt minden weboldalnál, éppen ezért bármilyen eszközről is nézik az oldalad biztos lehetsz benne, hogy a design tökéletesen fog működni és a vásárlóid is szívesen fogják használni webáruházadat. Így nemcsak élmény lesz böngészni az oldaladon, de arra is számíthatsz, hogy többen fognak vásárolni egy ilyen optimalizált felületről.

 

Megnézem a részleteket

Keresőoptimalizált, SEO barát webáruház

Tudjuk, hogy mennyire nehéz összeállítani egy olyan tartalmat, amit nagyon szeretnek a keresők, éppen ezért a fejlesztés során fokozottan ügyeltünk arra, hogy a webáruházad úgy legyen keresőbarát, hogy azzal Neked a lehető legkevesebb dolgod legyen és Te valóban arra koncentrálhass amit igazán szeretsz: a lehető legjobb bort elkészíteni a legnagyobb gondossággal.

 

Ez engem is érdekel

Keresőbarát webáruház a sikeres értékesítésért.

A WineGroup-os weboldalak minden törvényi szabályoknak megfelelnek.

Jogi akadályok nélkül

Nem kell ügyvéddel konzultálnod, nem kell saját kútfőből hét oldalnyi Általános Szerződési Feltételeket és még tizenegy oldalnyi Adatkezelési Tájékoztatót megírnod! Mi mindezeket már elintéztük helyetted! Aki WineGroup-os weboldalt használ, biztos lehet benne, hogy minden törvényi szabálynak megfelel. Ezzel kezdő borászatként sok pénzt és időt tudsz megtakarítani magadnak.

 

Hol tudok jelentkezni?

Limitált ideig van most egy kihagyhatatlan ajánlatunk is!

Akik minket választottak

Csomagok és Árak

Belépési akció!

2021. március 31-ig minden Felhasználónknak díjmentesen biztosítjuk a Prémium Csomagot, csupán a szerződés szerinti forgalmi jutalékot vonjuk le a webáruházban történő vásárlásokból.

Ennyi ideig használhatod még ingyenesen a Prémium csomagot:

2021/03/31 23:59:59
Alap csomag
(Régional)
19.900 Ft
+ÁFA / hó (éves előfizetés esetén)
+10% bruttó forgalmi jutalék
 • Saját online borbolt, webáruház
 • Beépített számlázás (Számlázz.hu)
 • Beépített online bankkártyás fizetés (Barion)
 • Integrált szállítási partner (Sprinter)
 • Tárhely és domain szolgáltatás
 • Integrált hírlevél rendszer (MAILCHIMP)
 • Intelligens Vásárlási folyamat
Haladó csomag
(Village)
39.900 Ft
+ÁFA / hó (éves előfizetés esetén)
+10% bruttó forgalmi jutalék
 • Tartalmazza a teljes Alap csomagot
 • Webáruházba eseménymenedzsment
 • Webáruházba termékmenedzsment
 • Webshop megjelenítése a borászat social media felületein
 • Light Analytics konzultáció
 • Light kampánymenedzsment
 • Light popup menedzsment
Prémium csomag
(Premier cru)
69.900 Ft
+ÁFA / hó (éves előfizetés esetén)
+10% bruttó forgalmi jutalék
 • Tartalmazza a teljes Haladó csomagot
 • Hírlevélfiók alapbeállítás és oktatás
 • Prémium online marketing tanácsadás
 • Prémium Analytics konzultáció
 • Prémium kampánymenedzsment
 • Wineshop.hu social média megjelenés
 • Egyedi kedvezmény ADD ON marketing szolgáltatásainkra

Kapcsolat

Így tudod felvenni velem a kapcsolatot

Üzenet küldése

Beszéljünk a saját webáruházadról

Ambrus Mátyás - WineGroup

Ambrus Mátyás

Sales
ambrus.matyas@winegroup.hu
+36 30 131 3411
Bármi kérdésed van keresd közvetlenül Sales kollégánkat
Hétfőtől péntekig 9:00-17:00 óráig.

Gyakori kérdések

Maradt még kérdésed?

Igen. Be tudjuk állítani, hogy a www.boraszat.wineshop.hu domain helyett a termelő a saját címét használhassa.

A borászat 1 éves szerződést köthet, aminek fizetése havonta esedékes. Nincs hűségidő, ha a borászat magasabb csomagra vált. Ilyen esetben természetesen a korábban vásárolt csomag díját nem kell tovább fizetni és az új csomaggal kötött szerződés 1 éves időtartalma a csomagváltással kezdődik. Alacsonyabb csomagváltásra nincs lehetőség, mivel a nagyobb csomaggal olyan szolgáltatásokat nyújtunk, aminek költségeit nem fedezi az alacsonyabb csomag.

A WineGroup jóval többet nyújt egy átlagos webshopnál, ugyanis fiókod azonnali összeköttetéssel rendelkezik a WineShop és WineEvent gyűjtőoldalakkal. Amint feltöltöd a WineGroup fiókba boraidat és eseményeidet, egyszerre több platformon is elérhetővé válnak a fogyasztóid számára.

A Barion Bankkártyás fizetés beállításához és a Számlázz.hu integrációhoz egy közhiteles 30 napnál nem régebbi cégkivonatot és egy alapító okiratot vagy társasági szerződést kell szerezned.

A könyvelőd vagy ügyvéded segítségével, illetve vannak olyan speciálisan erre szakosodott cégek, akiknél igényelheted közhiteles cégkivonatodat.

Ilyen mindenképpen van nálad, mivel ez szükséges a gazdasági társaság indításához. Az is lehet, hogy az ügyvédednél vagy a könyvelődnél van.

Persze. Ezt azonban manuálisan szükséges megtenned, amihez az elindulásnál tudunk ingyenesen segítséget nyújtani, később pedig a Prémium csomag megvásárlásával kérheted ezt a szolgáltatást.

Mindent segítünk beállítani, ami a webáruház elindulásához kell.

Igen, lehetséges. Amennyiben nagyobb csomagra vált a termelő, akkor a különbözetet kell kifizetni. Kisebb csomagra váltásra nincs lehetőség, mivel a nagyobb csomaggal olyan szolgáltatásokat nyújtunk, aminek költségeit nem fedezi az alacsonyabb csomag.

Ha a potenciált látja a kereskedő abban, hogy a termelő több felületen tudja kommunikálni magát, és ez által az ő értékesítését is közvetetten növeli, akkor örülni fog. Ha a veszélyt látja a kereskedő, hogy az adott borászat termékeit ezentúl a fogyasztó közvetlenül a borásztól is megvásárolhatja, akkor nem fogja feldobni a tény, hogy a termelő egy új platformon is jelen van.

A kereskedő a borászat életében több szerepet is betölthet. A kereskedő egyrészt nagykereskedő, azaz a feladata, hogy a hotelekbe, éttermekbe, bárokba, borbárokba, kiskereskedésekbe belistázza és beszállítsa a termelő borait. Másrészt a kereskedő, a nagykereskedése mellett saját kiskereskedést is üzemeltethet. A kereskedőnek természetesen nem jó, hogy lesznek fogyasztók, akik nem az ő beszállítói partnerein keresztül vásárolnak, de, ha ez nagyon zavarja akkor kiskereskedésével ő maga is létrehozhat saját WineGroup oldalt, amivel becsatlakozhat ebbe a boros ökoszisztémába.

Ha elégedett vagy azokkal a számokkal és funkciókkal, amit a webshopod produkál és még nagyobb potenciált is látsz benne, akkor nincs szükséged a WineGroupra. Olyan esetben azonban megéri egy új boros ökoszisztémába csatlakozni, ahol a borértékesítésen túl, a helyi kóstolókat, saját rendezvényeket, saját szálláshelyet vagy egyéb terméket is eladhatsz. Ezeknek a feltöltése nagyon egyszerű és az egész rendszer azért lett fejlesztve, hogy speciálisan a magyar borászatokat segítse.

Igen, az első hónapban nem kell csomagdíjat fizetni, csak jutalékot az eladott borok, termékek és események után.

Sok energiádba kerülhet, ha nulláról szeretnél egy saját webshopot felépíteni. Illetve biztos, hogy 3 oldallal kevesebb helyen lesznek elérhetőek a boraid és az eseményeid.

Egy rendszerben, vagy úgyis mondhatjuk, hogy bor-ökoszisztémában való tagságot jelent. A saját termelői webshop megléte azt eredményezi, hogy ezenkívül más platformokra is felkerülnek az adott borok és a borászat által szervezett események.

Célunk, hogy akik a WineGroup rendszerét használják, nagyon jó helyen legyenek a Google találatai között, tehát a borral kapcsolatos szavakra keresők könnyen a WineGroup rendszerben lévő termelők oldalain találhatják magukat. Ezen kívül a termelők a saját közösségi média felületein is kommunikálhatják a WineGroup oldalukat.

Nem méretfüggő. A kis és közepes borászatoknak nagy potenciált jelent a WineGroup platform, a nagy borászatoknak, pedig akkor ajánlott használni a rendszert, ha nem elégedett a meglévő bevételeivel, eseményein résztvevők számával.